Héraklész Fizika Szintfelmérő Bajnokság-2022. február 19-20. Győr

Lábatlani Sirályok Vizisport Egyesület

Héraklész Fizika Szintfelmérő Bajnokság-2022. február 19-20. Győr

február 21, 2022 Uncategorized 0

Bár még csak februárt mutat a naptár, a Sirályok máris túl vannak az első megmérettetésen. Ma Győrben a Héraklész Fizikai Szintfelmérő Bajnokságon vett részt csapatunk, ahol futásban és erőnléti versenyszámokban mértük össze tudásunkat a Csay Renáta Regionális Akadémia kajakos és kenus gyerekeivel.

6 érmet sikerült gyűjtenünk, Garai Julianna bajnok lett a 10 éves lányoknál, Hoffmann Zorka, Hortai Hanna és Sági Álmos nyakába ezüstérem került, Csereklyei Csenge és Eninger Alíz bronzérmes szerzett. Csupán néhány helyezéssel csúszott le az éremet érő helyezésekről Palotás Réka (7.), Kozel Sára(9.), Eninger Adél (8.), Garai Zsuzsanna (8.), de a csapat minden tagja dícséretet érdemel, hisz Bartl Maja (10.),Palotás Petra (12.), Kópis Barnabás(12.), Kerékgyártó Zétény (14.) és Zöldvári Gergő (21.) is nagyon ügyesen versenyzett.

A szombati gyermek és kölyök nap után vasárnap már a serdülő és ifjúsági versenyzők küzdötte Győrben. Sikesdi Elizabet és Zöldvári Emese mellett külön szeretném kiemelni Csereklyei Áront, aki a 15 éves fiúk között harcolt, míg a többiek regionális küzdelmen vettek részt, Áron az ország legjobbjaival mérte össze erejét és kitartását, a 122 induló közül a 7. helyezést szerezte meg csodálatos versenyzéssel.

Hajrá Sirályok!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük