Téli Héraklész Fizikai Szintfelmérő Bajnokság-Győr

Lábatlani Sirályok Vizisport Egyesület

Téli Héraklész Fizikai Szintfelmérő Bajnokság-Győr

november 27, 2021 Uncategorized 0

…az idei legutolsó! Úgy alakult, hogy 2021-ben még november végére is jutott egy verseny. Ma Győrben a Csay Renáta Regionális Akadémia Héraklész Fizikai Szintfelmérő Bajnokságán vett részt a Sirályok csapata. 

Azt hiszem, ennél szuperebb eredményekkel nem is zárhattuk volna ezt az évet. Csereklyei Áron egész éves kemény munkájának beérett a gyümölcse, ma a dobogó legfelső fokára állhatott, hisz ő lett a legidősebb fiúknál a bajnok. Akik egy kicsit jártasak sport kérdésekben, biztosan elámulnak Áron teljesítményén, aki a 12 perces Cooper futásban több, mint 3000 métert teljesített, valamint fél perc alatt 33 húzódzkodást csinált, de a fekvőtámaszban és a lábemelésben sem talált legyőzőre. 

 A 13 éveseink is kitettek magukért ők is szépen teljesítettek ezekben a versenyszámokban, így Hoffmann Zorka második, Garai Zsuzsanna és Matolcsi Zsombor harmadik helyezéséhez tapsolhattunk az eredményhirdetésen. A 10 éves kislányoknál a dobogó harmadik fokára állhatott még Eninger Alíz is, de bronzérem került Eninger Adél és Kozel Sára nyakába is. A legkisebbek is ügyeskedtek, csodás versenyzéssel mind teljesítették a felmérési szinteket, így Csereklyei Csenge, Hortai Hanna, Garai Julianna és Sági Álmos Arany Oklevelet kaptak. A csapat minden tagjának gratulálunk! Szép volt Sirályok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük