Eszkimó Indián Játékok-Kimle

Lábatlani Sirályok Vizisport Egyesület

Eszkimó Indián Játékok-Kimle

június 20, 2021 Uncategorized 0

Június 19-20. között két napos verseny várta a legkisebbeket a Mosoni Duna parti Kimlén. Szombaton ügyességi pályán, célbadobásban és húzódzkodásban versengtek a gyerekek. Délután egy hosszabb evezés várt a csapatra. Itt ült össze két Sirály lány, Palotás Réka és Kozel Sára egy kimlei és egy győri versenyzővel, hogy gyakoroljanak a Magyar Kupára a régiós négyeshajó csapattal.

A többiek egyesben teljesítették a hosszú túrát, ami a perzselő napsütésben nem is volt olyan egyszerű. Késő délután a hazaút előtt még játszottunk egyet az MDSZ Grassroots sportfesztiválján. Bár késő este nagyon fáradtan értünk haza, mégis mindannyian a saját ágyunkban pihenhettünk. Vasárnap kora reggel újra felkerekedtünk, hisz a 9 éveseinket várta a 4 km kajakozás, a 10-12 évesek pedig 1,5 km futással kombinált 2 km evezés.  

Minden versenyzőnk derekasan helytállt. Kiemelkedően teljesített Hortai Hanna, aki remek versenyzéssel megnyerte a futamát, Kozel Sára és Eninger Alíz pedig bronz érmet szerzett. Az eredményhirdetés után még egy kiadós pancsolással búcsúztunk a kétnapos kimlei versenytől.

Szép volt Sirályok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük