Régiós edzés-Tata

Lábatlani Sirályok Vizisport Egyesület

Régiós edzés-Tata

május 1, 2021 Uncategorized 0
Éljen május elseje…-énekelhetnénk boldogan a dalt! Hisz a Munka ünnepén a Csay Renáta Észak-Nyugat Magyarországi Regionális Akadémia három egyesületének utánpótlás versenyző lapátot ragadtak. Természetesen kajak és kenu lapátot, hogy együtt, egy közös edzéssel készüljünk a győri Maraton Magyar Bajnokságra. A házigazda Tatai Hódy versenyzői mellet vízre szálltak a Sirályok és az Oroszlányi Kajak Sportegyesület 8-18 éves gyerkőcei.
A csodás tavaszi időben közel 80 színes hajó szelte a Tatai Öreg tó hullámait. A legkisebbek 6, a 13-14 évesek 12, a serdülők 16, az ifik pedig 20 kilométert eveztek. A rendezvényt Kadler Zsuzsanna az akadémia vezetője nyitotta meg. Vendégünk volt Csay Renáta 20-szoros maraton világbajnok, aki nem csak névadója, de mentora is a régiós munkának. Reni a közös edzés végén elmondta, hogy nagyon sok ügyes, kitartó, lelkes versenyzőt látott.
 
A Sirályok 14 versenyzővel vett részt az edzésen, mindannyian derekasan helytálltak.
Köszönjük a Tatai Hódy-nak a szervezést és a vendéglátást, egy igazán tartalmas délelőttöt töltöttünk együtt! Jövő hétvégén már a maraton rajtvonalánál találkozunk!
HAJRÁ SIRÁLYOK

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük